“ON THE ROAD” gezongen door LUCY MALHEUR

LUCY MALHEUR zingt “ON THE ROAD”

 

Een samenwerking van Stichting MUTAZE en singer/songwriter/producer LUCY MALHEUR heeft de single “ON THE ROAD” opgeleverd. De Duitse LUCY MALHEUR heeft al vele eigen CD’s geproduceerd en heeft ook voor anderen geschreven. De single is te koop via de bekende verkoopkanalen of te downloaden via de streamsites zoals iTunes etc….

Het liedje gaat over een liefde waar het even niet loopt. Zij neemt een emotioneel besluit en pakt de auto om ver weg te gaan van haar geliefde. Echter op weg zegt iets in haar dat dit niet helemaal de manier is…………………luister maar naar wat LUCY MALHEUR hier over zingt.

 

klik hier: .interview met LUCY MALHEUR op Omroep Zeeland.

ontheroad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *