LIEDJENODIG.NL en Mutaze

Frank Engels is de drijvende kracht achter www.liedjenodig.nl : In het begin van dit jaar nam hij diverse liedjes op in de studio van Ron Lieberton waaronder het welkomstliedje voor Speelpaleis BAMBINI  in Vlissingen. Ook werd Stichting Mutaze  in een aantal van deze producties betrokken. Zo ging vocaliste Lisanne Mandos mee met Frank, David Boegheim en Leon Caron naar de Selfkantstudio in Duitsland om mee te zingen op de nieuwste composities van Frank. Uiteindelijk werd het nog een completer feestje omdat, onaangekondigd, Lucy Malheur een bezoekje kwam brengen aan het vijftal. 

Hier een stukje tekst van de website van www.liedjenodig.nl:

Wieiswie bij LiedjeNodig.nl

Frank Engels.

Frank is de initiatiefnemer van Liedjenodig.nl en met hem zult u ook het meest te maken krijgen. Als componist/tekstdichter heeft hij al behoorlijk veel single’s op z’n naam staan, met zelfs top 50 noteringen, won hij een grote landelijke prijs en werkte hij aan ontelbaar veel produkties mee. Frank heeft daarnaast jaren door het hele land getoert als kinderkomiek met diverse – eigen geschreven – vrolijke muziekvoorstellingen. Frank beheerd ook de kleine mobiele studio waarmee de meeste opnames gemaakt kunnen worden.

Ron Lieberton

Ron is eigenaar van Ron’s House of Sound studio (Schalbruck – Duitsland), alwaar Liedjenodig.nl z’n meeste produkten laat mixen en masteren. Naast de technische en productionele kwaliteiten is Ron ook een gerenomeerd arrangeur en componist. De lijst van producties en artiesten waarmee Ron gewerkt heeft is indrukwekkend lang en liedjenodig.nl is dan ook heel trots op de jarenlange samenwerking met Ron

Frans van Aken

Frans is de grote man achter MUTAZE (Stichting promotie Muziek Talent Zeeland) en heeft met deze stichting een enorm netwerk aan divers talent aan zich gebonden. Jonge zangers/zangeressen volgen in zijn thuisstudio Vocal Workshops en leren zo ‘het vak’. Liedjenodig.nl kan altijd een beroep doen op deze ‘schatkamer van talent’ en dat levert mooie producties op. Overigens is Frans ook in te zetten als arrangeur/componist want ook daarin is hij zeer bekwaam!

Gastzangers/zangeressen
Voor de liedjes die niet door uzelf ingezongen worden hebben we een flink aantal stemmen tot onze beschikking. Per nummer wordt bekeken welke stem het meest geschikt is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *