GELUIDSSYSTEEM MUTAZE COMPLEET:

Devine_Trono_MA800_accessoires

 

 

Sinds deze week is het mogelijk voor Stichting MUTAZE om op locaties met een aantal van de vocalisten een podium te bieden. Het geluidsysteem is nog niet helemaal op vol vermogen maar kan over afzienbare tijd een 2x 1000 watt/RMS leveren. MUTAZE is op zoek naar locaties waar hun vocalisten podiumervaring op kunnen doen.

Heeft uw organisatie een mogelijkheid om onze vocalisten deze kans te bieden neem dan contact op met Stichting MUTAZE. De kostprijs is een minimale vergoeding voor gemaakte uitgaven voor deze performances.

U kunt reageren op deze aanbieding via het contactformulier op deze site; wij nemen z.s.m. contact met u op. Ook kunt u per email reageren op info.mutaze@gmail.com o.v.v. “MUTAZE-podium”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *