STUDIOPARTNERS VAN MUTAZE:

AUDIO/MUSICSTUDIOS met wie Stichting MUTAZE heeft samengewerkt en wij graag refereren:

Eddie Conard, CHILLOUTSTUDIO ( Merksem, België)

CHILLOUTSTUDIO, MERKSEM (Belgium)

Eddie is naast getalenteerd zanger en veel gevraagd percussionist ook nog eens zeer creatief componist en muziek vernieuwer.

In Nederland en ver daarbuiten staat hij bekend om zijn interpretatie van Jazz, Funk, Latin, Pop en Dance muziek. Hij deelde in het verleden het podium met uiteenlopende artiesten als Sting, Chaka Khan, The Pointer Sisters, Candy Dulfer, Toto, Al Jarreau , Soul Sister and Wall Street Crash e.v.a.

Eddie has been a studio session musician for over 30 years and has developed his skills in recording and making productions. Even though his studio is small the sound and atmosphere makes you feel right at home and with the guidance and relaxed way Eddie works with his clients will make the most shy or inexperienced artist reach new levels in their talent. You will defiantly ” Chill Out ” in the process and enjoy the music you make.

Lucy Malheur, singer/songwriter, audio-engineer and producer:

LUCY MALHEUR, PRODUCER AND SONGWRITER/COMPOSER (germany)

Lucy Malheur is zo onmiskenbaar als het gaat om haar arrangementen en haar harmonieën in een voor haar zo herkenbare bluesy stijl. Normaliter zingt zij alleen haar eigen composities en teksten. 

Naast composing/songwriting is zij ook een proffessioneel ingesteld producer die al menig project voor Stichting MUTAZE voor haar rekening heeft genomen.

Haar nauwe samenwerking met Willi Grossmann levert verrassend mooie en evenwichtige sounds op. 

   

                                                                                                                                                  G&GTonstudios (germany)

G&G Tonstudios Willi Großmann & Thomas Gesell GmbH

                                                                                                                                      

SOUTHWESTSTUDIO, MIDDELBURG

studio-southwest

Marc Blom, southweststudio, middelburg                                                                                  

De studio van 5 bij 6,5 meter biedt genoeg ruimte om live te kunnen opnemen. Ook hebben we een mooie selectie van verschillende versterkers, drums, gitaren en basgitaren, zowel vintage als modern. Voor meer info over onze apparatuur kun je een kijkje nemen op de gear pagina. We produceren ook muziek voor tv/radio producties.

Flawless Music Studio, RAAMDONKSVEER

14940188_1449189635095783_8476272439474709796_o

Leroy Carli, flawlessmusicstudio raamsdonkveer

Flawless Music Studio is een moderne en professionele studio gelegen in Raamsdonksveer.Wil je een album/ep/single opnemen met je band, een muziekproductie voor je liedje, band of bedrijf? En dit in een relaxte/gemoedelijke sfeer?

Dan ben je bij Flawless Music Studio aan het juiste adres. We zijn als studio niet alleen producer en technicus maar we kunnen ook meedenken als muzikant.

SELFKANTSTUDIO, SCHALBRUCH (germany)

Ron Lieberton, selfkantstudio, Schalbruch (germany)

Eigenaar Ron Lieberton is een van Nederlands meest ervaren technicus/producer met over 15.000 produkties op zijn naam over de afgelopen 30 jaar Op vele muziekterreinen is hij actief, nederlandstalig, country, rock, jazz en klassiek.
Met name live opnames zijn Rons specialiteit. Daarnaast is er de unieke samenwerking tussen Ron en Wolfgang Neumann, (de SPL goeroe),wereldleider op het gebied van surroundmastering, opname en buizen rand app.