Informatie

2015-03-28-2929

Wat kan Stichting MUTAZE voor jou betekenen? 

Stichting MUTAZE betekent: MUZIEK-TALENTPROMOTIE-ZEELAND d.w.z. dat muzikale talenten zich kunnen aansluiten bij onze stichting. Een van onze grondbeginselen is dat iedereen die een muzikaal talent met zich meedraagt dit moet kunnen uiten. Of je nu jong of oud bent doet er niet toe. Wel moet je kunnen getuigen van een duidelijk talent. Onze ervaren leden kunnen jou vertellen of je dit nu wel of niet in je hebt. Is het duidelijk dat je het talent in je hebt dan kun je aanspraak maken op ondersteuning door MUTAZE.

Is Stichting MUTAZE vrijblijvend?

Nee, Stichting MUTAZE is niet zonder meer vrijblijvend. Als je gebruik wil maken van de kennis, ervaring en hulp van MUTAZE zul je óf een kleine financiele bijdrage of een stuk persoonlijke inbreng moeten leveren. De kosten van de diensten zijn uitermate laag als je zelf niet draagkrachtig genoeg bent t.o.v. de reguliere of commerciele bedrijven c.q. instanties. Stichting MUTAZE is meer dan een hulpbiedende instantie; zo is de stichting er op gericht om ook muzikale banden te smeden. Veel van de leden zijn inmiddels nauw betrokken en vinden er ook een sociale binding met mede-muzikanten.

Kun je ook als financieel draagkrachtig muzikant diensten betrekken?

Ja, je kan ook als financieel draagkrachtig muzikant/vocalist beroep doen op de interventie of diensten van Stichting MUTAZE. Nog steeds betaal je dan een heel schappelijk bedrag voor deze diensten. De inkomsten van die de stichting genereert worden geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en onkosten. Zo draag je bij als draagkrachtig muzikant aan de hulp van mensen die het niet zo breed hebben.

Is Stichting MUTAZE professioneel?

Nee, Stichting MUTAZE is niet professioneel maar boogt op jarenlange ervaring van muzikanten die hun sporen reeds verdient hebben in de muziekwereld. Het netwerk van Stichting MUTAZE breidt zich met de dag uit en er komen steeds meer ervaren muzikanten/artiesten bij Stichting MUTAZE om hun hulp te bieden aan nieuwe of jonge talenten.

Is er een minimum leeftijd verbonden aan het lidmaatschap?

Nee, er is geen minimum of maximum leeftijd verbonden aan het lidmaatschap van de stichting. Iedereen die een gebleken talent bezit is in staat lid te worden van de stichting. Dit onderstreept des te meer het motto dat iedereen met een muziektalent een kans moet krijgen.

Wat zijn de kosten van de diensten van Stichting MUTAZE?

Er is geen vaste prijslijst voor de diensten van Stichting MUTAZE. Per geval wordt bepaalt wat de vergoeding is voor de gestelde hulpvraag of dienst.

Kan ik vrijwilliger worden bij Stichting MUTAZE, ook al heb ik geen muziektalent?

Ja, ook als je geen muzikale ervaing hebt maar wel je graag bindt met de stichting is er altijd wel iets te doen , ook voor jou. Misschien dat je een talent hebt op het financiele of juridische vlak, zo kun je ook je verbinden aan de stichting. Meld je aan via de contactpagina en biedt daar jouw vrijwillige hulp aan. Ook bij het performanceplatform zijn er altijd mensen nodig. Je kunt dan bijvoorbeeld mee naar optredens die georganiseerd worden door de stichting. Ook kun je er zaken leren en je er in specialiseren. mensen met interesse in geluidsregistratie, organisatie, mentale ondersteuning, onderhoud e.d. zijn meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *