NEW RELEASE: ‘TAKE A CHANCE’ – JEFF WISNOM

"Het duurde bijna één jaar voordat het album online kwam:" 

Jeff Wisnom en David A. Pritchett, (beiden Amerikanen en wonend in Belgie) sloegen de handen inéén om samen een album te creëren: Daartoe zochten ze hulp bij één van MUTAZE- co-producers EDDIE CONARD. Hij is verkozen tot beste percussionist aller tijden maar wat velen niet weten is dat Eddie een fabuleus goede zanger is van mondiale klasse. Daarnaast is hij één van de beste producers van de laatste decennia en heeft hij zijn studio aan huis. 

De uit Californie afkomstige Jeff Wisnom genoot al enige bekendheid als singer/songwriter en nam de acht tracks, die stuk voor stuk in samenwerking met David A. Pritchett werden gecomponeerd, op in de CHILLOUT-STUDIO te Merksem (Belgie). Eddie heeft naast de productie ook het percussiewerk voor zijn rekening genomen en met inbreng van enige studiomuzikanten de audiomix vervaardigd. In Hoogerheide werd door Frans van Aken van MUTAZE-RECORDS (onderdeel van Stichting MUTAZE) de MASTERTRACKS vervaardigd. 

MUTAZE RECORDS heeft het album uitgebracht en is binnen enige dagen te verkrijgen via de meest bekende WEBSTORES. 

 

Published by
MUTAZE-RECORDS
Producer EDDIE CONARD
Musician: JEFF WISNOM
Textwriter: DAVID A. PRITCHET

 

* Jeff en David zijn beiden MUTAZE-members

videoclip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *