Nieuws! Kerst-CD “COUNTRY YULETIDE” V.A. 5 NOVEMBER VERKRIJGBAAR

12188307_505174056327040_838927748_n (1)

(website Lucy Malheur)

NIEUWS !

Vanaf 5 November is de “COUNTRY YULETIDE” -kerst CD van Lucy Malheur verkrijgbaar. De CD werd een bijzondere registratie omdat de ene helft van de CD door Duitse vocalisten en Lucy Malheur zijn gezongen en de andere helft door Nederlandse zangeressen. Op alle tracks heeft Lucy Malheur duidelijk haar stempel gezet door de complexe koren en mooie arrangementen. De Stichting MUTAZE en ZeelandzoundZ zijn twee organisaties die zangtalenten helpt promoten d.m.v. producties en ondersteuningen tegen ultralage tarieven. Uit de leden van deze twee oragnisaties zijn respectievelijk zeven zangeressen en twee koren gevraagd om deel te nemen aan deze producties. De Nederlandse vocalen zijn bij deze stichtingen geregistreerd en daarna per internet naar Duitsland gestuurd waar de complete producties zijn samengevoegd en gemastered in de G & G Tonstudio ((website G&G tonstudio))in de plaats KAARST (Germ.).. 

De Nederlandse vocalisten die hebben gezongen op “COUNTRY YULETIDE” zijn: 

(klik hier om alle 12 tracks te beluisteren)

Waar de CD’s verkrijgbaar zullen zijn kunt u z.s.m. via onze website vernemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *