Start BX Radio ( onze partner) voor Beveland.

 ANNIQUE-Banner-website

Zondag 1 november 2015 starten de officiële uitzendingen van BX Radio via het internet.
BX Radio is 3 maanden geleden ontstaan uit Popular.FM, de webomroep welke aspiraties had om als lokale omroep voor de gemeenten Borsele, Goes en Kapelle onder andere ook via FM uit te gaan zenden.

BX Logo

In tegenstelling tot Popular.FM richt BX Radio zich op Noord en Zuid Beveland met een mix van muziek, nieuws en regioberichten afgestemd op Bevelanders en zij die om wat voor reden dan ook een band hebben met Beveland.

BX Radio wat onderdeel is van Bevelanden Media werkt samen met verschillende partners zoals bijvoorbeeld Stichting Mutaze, een stichting die zich inzet voor muziektalenten uit Zeeland en West Brabant. Regionale muziek zal om die reden een aparte plaats innemen in de programma’s van
BX Radio.

Het format van BX Radio bestaat uit Happy Hits waarbij doordeweeks de muziek slechts onderbroken wordt door nieuws en regioberichten. In het weekend worden gepresenteerde programma’s gemaakt door in Zeeland woonachtige radiomakers om de band, de interactie en de herkenbaarheid met de luisteraars hoog in het vaandel te houden.

BX Radio wil een positieve noot aan het Zeeuwse radiolandschap toevoegen vandaar de slogan:
Be Happy, Be Xtra!An-ket 5

De officiële start van BX Radio is zondag 1 november om 12.00 uur. BX Radio is wereldwijd te ontvangen via het internet. Op de eigen website, www.bxradio.nl, staan verschillende spelers maar het is ook mogelijk om te luisteren via radio platforms als www.tunein.com of www.radio-toppers.net

Verenigingen, clubs, stichtingen etc. kunnen gratis berichten plaatsen op de website en de sociale mediakanalen van BX Radio door een bericht te sturen aan redactie@bxradio.nl, de programmamakers zijn te bereiken via studio@bxradio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *