5 November Stichting MUTAZE op Zuidwesttv

12188307_505174056327040_838927748_n (1)

Op 5 November aanstaande gaat Eugenie Monaco- Geerlings met haar koren “PLEZIER” en “LIBS” de spits afbijten en haar vertolking van haar lied op de “COUNTRY- YULETIDE” -CD ten gehore brengen op ZUIDWESTTV. Om 21:00 uur kan iedereen afstemmen op de kabeltv in de Regio Bergen op Zoom en Roosendaal of via de link ZUIDWESTTV “live” of later bekijken en beluisteren via ZUIDWESTTV “M2- gemist. Precies op deze dag gaat de CD in de wereldwijde verkoop via alle internet-muziekverkoopkanalen zoals iTunes, Amazon, Spotify Shazam en vele andere sites. Ook is deze CD in de fysieke vorm te verkrijgen via: Website van Lucy Malheur en www.amazon.de.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *