Lucy Malheur, MUTAZE en Yuletide…op Omroep Zeeland

OZ_logo_RGB_Blauw_01

(tekst omroep zeeland)

ZIERIKZEE – Country Yuletide, zo heet de kerst-cd in countrystijl van de Duitse singer-songwriter Lucy Malheur. De cd is geproduceerd door de uit Zierikzee afkomstige Frans van Aken. Daarnaast zingen vocalisten uit de regio mee, onder wie Emily-Rose Henry uit Middelburg en Gabien Lambert uit Hulst.

Oud-Engels
Yuletide is het oud-Engelse woord voor Kerstmis. Het album bevat zestien bekende kerstliedjes in country- en folkstijl. De muziek is deels ingespeeld en gezongen door artiesten in Duitsland en deels door Zeeuwen in de studio van Frans van Aken in Hoogerheide.Non-profit
De cd is mede tot stand gekomen door de medewerking van non-profit organisaties Zeeland ZoundZ uit Rilland en Muziek Talentpromotie Zeeland (MUTAZE) in Hoogerheide. Met de stichting MUTAZE wil Frans van Aken talentvolle muzikanten uit de regio ondersteunen bij hun optredens en opnames.Tiener
Lucy Malheur woont in Mönchengladbach. Ze begon als tiener al muziek te maken en te schrijven. Deze zomer bracht zij de single On The Road uit, een compositie van Frans van Aken. De cd Country Yuletide van Lucy Malheur & Friends is vanaf 5 november te koop.

Link naar Interview op Omroep Zeeland

Artikel op Website Omroep Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *