Microsoft reddende engel voor MUTAZE

imgres

Niet alles verloopt altijd vlekkeloos met een computersysteem waarop alle opnames worden gedaan; adware, malware, virussen…..allemaal bedreigingen die onverhoopt toeslaan op momenten dat ons systeem kraakhelder hoort te draaien. Ook deze week na het updaten van het Windows 8.1 systeem kregen we een crash die telkens terugkeerde. Omdat we eerder dit jaar zo’n 1,5 Tb aan data waren verloren door een ongewilde installatie van Windows 10 heeft Microsoft ons belangeloos geholpen met het re-installeren van Windows 8.1. Onze externe geluidskaartdrivers werkten niet met het nieuwe platform Windows10 en daarom zijn we, totdat Behringer een update voor de FCA1616 en ADA8200 heeft ontwikkelt, genoodzaakt het oudere platform te blijven draaien. Overigens, doordat Berhinger deze driver niet paraat had lopen wij ook de gratis upgrade naar Windows10 mis.

Echter, deze week heeft MICROSOFT ons wederom uit de problemen geholpen. Twee dagen sleutelen door Berry, Ricardo en voornamelijk Rick resulteerde in een vlekkeloze computer die weer vrolijk de Mastering van het album van Jeff & David gaat vervaardigen. Dit album is geproduceert door Eddie Conard die inmiddels een volledig member van MUTAZE genoemd mag worden. De release zal plaatsvinden via ons label MUTAZE RECORDS en over niet al te lange tijd over de hele wereld verspreidt worden.

imgres aNogmaals mannen van MICROSOFT NEDERLAND:

Bedankt namens Stichting MUTAZE!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *