NIEUWE RELEASE: ROEL met DREAMING

Op MUTAZE RECORDS gereleased:

ROËL – DREAMING

Biography:

mutaze-records-released-roel-dreaming

Roël Winter is muzikant, producer, singer, songwriter, geboren in Suriname in 1969 als Roël Alfred Harry Winter en woont sinds zijn zesde in Nederland nu woonachtig in Vlissingen. Hij speelt sinds zijn negende jaar muziek en heeft bijna alle instrumenten bespeelt, maar al snel ging zijn voorkeur uit naar de piano /synthesizer. Zo speelde hij in de loop der jaren in verschillende bandjes onder andere, Reggae, pop, salsa, hardrock en heeft hij op veel podias gestaan in binnen en buitenland. Sinds enkele jaren nu solo gegaan en gewerkt aan eigen werk en heeft zijn eigen muziek werkelijkheid gemaakt. Roël maakt, speelt en schrijft zijn eigen muziek. Ook wil hij wel eens een nummer coveren, maar dan geeft hij er zijn eigen draai aan en dat kan wel eens verassend uitpakken. Zijn muziek is een mengelmoes van culturen dat door zijn smaak wordt bepaald. Geïnspireerd door wereld muziek uit landen zoals Afrika en Zuid-Amerika, maar ook haalt hij zijn inspiratie uit soul en rnb muziek. En deze invloeden kun je terug vinden en horen in zijn muziek dat zijn eigen geluid heeft gekregen.

zie hieronder:

roel-dreaming-adjusted-c prt-screen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *