Vocalopnamen met Frank Engels

Donderdagavond 23-09-2016:

Vocalopnamen in de Studio van Stichting MUTAZE:

pretband

Frank Engels, Leon Caron en David Boegheim namen voor twee nieuwe liedjes de vocalen op in de Studio van Stichting MUTAZE. Het is niet de eerste keer dat vocalen los opgenomen worden voor andere studio’s in het buitenland. Steeds meer vinden bands, vocalisten de weg naar onze studio. De vocalen worden geregistreerd in verschillende resoluties en formaten en daarna via wetransfer onbewerkt in WAV-formaat verzonden naar andere studios. In dit geval werden zij verstuurd naar Ron Lieberton’s (v.h. ZINATRA) Studio “Selfkantstudio” in Duitsland waar de tracks in de muziektracks worden gemixed. Frank Engels, liedjesschrijver en componist schreef twee liedjes die het thema “verstandig met energie en milieu” dragen.

Bent u ook geïnteresseerd in samenwerking met onze studio? ..op deze site vindt u de contact gegevens óf schrijft u naar info.mutaze@gmail.com t.a.v. Studio MUTAZE. Wij nemen spoedig contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *