WALL OF FAME

Mariona Smets – Wall Of Fame

Augustus 2020

In samenwerking met Stichting MUTAZE werkte Mariona Smets een eerder geschreven liedje uit en liet Laurent Mercier (TAMA/Zildijan/Evans) drums) en Frans van Aken (gitaar, basgitaar) op dit werk de instrumentale tracks inspelen. Doordat Laurent Mercier in Doornik, Belgie (Tournai) sinds enige tijd zijn drums zelf kan opnemen stuurde hij zijn separate tracks naar Hoogerheide waar deze in de mix werden geladen.

Covid-19 was voor Mariona Smets de reden om eerder dit jaar “In Quarantaine” te schrijven op een bestaande melodie en maakte er een heuse videoclip bij. Diverse vrienden van Stichting MUTAZE hebben geholpen met de totstandkoming van deze productie. Door een onverwacht succes besloot zij door te gaan met een aantal liedjes die zij eerder schreef.

Na de vervaardiging van de complete backtrack heeft zij de leadvocals ingezongen met de LEWITT LCT441 Flex in de “vintage” (oude) Soundcraft studiomixer. Deze combinatie geeft een krachtig maar ruisvrij signaal in Cubase 10.5 Pro op 48.000 kHz/ 32bit. Op deze manier ontstaat er een leadsignaal met een groot frequentiespectrum en een flinke headroom.

Mariona Smets en Frans van Aken hebben samen de mixage voor hun rekening genomen en enige tijd later is de audiomix ook in de MUTAZE- studio gemastered. http://mariona.be/

https://www.facebook.com/mariona.smets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *