NIEMAND WEET… Eric Holm

 Eric Holm is een creatieve duizendpoot!

Als acteur was hij onder meer te zien in de film Wilde Mossels. Ook heeft hij jarenlang hoge ogen gegooid met het populaire kinderduo ‘Muis en Leeuw’. Daarnaast is hij verslaggever en programmamaker bij Omroep Zeeland én presentator, entertainer en/of dagvoorzitter bij diverse grote en kleine evenementen. Sinds kort heeft hij ook samen met zijn partner een eigen multimediabedrijf genaamd “HolyMolyMedia”, waarvan onlangs de indringende documentaire “We noemden hem Krielkip” in première ging tijdens het internationale filmfestival ‘Film by the Sea’.

(foto Ingrid Ruedisueli “foto Esperanza”)

Naast al deze bezigheden is hij ook groot muziekliefhebber en zanger bij onder meer “De Dijk tribute band Dubbel D”. Eric is een bevlogen man die geen creatieve uitdaging uit de weg gaat. Dus toen hij gevraagd werd om een aantal liedjes in te zingen van het schrijversduo Frank Engels/Frans van Aken twijfelde hij geen moment, nam de studio over met zijn charisma en zong enkele tracks in.

“De Dijk Tribute Band Dubbel D”

Het eerste resultaat hiervan is ‘Niemand weet….’, een lofzang op de liefde met als boodschap om zo veel mogelijk te genieten van elkaar, want ‘niemand weet wat de morgen ons zal brengen…..

De compositie, tekst en Artwork zijn vervaardigd door Frank Engels en de arrangementen en mixage zijn van de hand van Frans van Aken.

Het nummer is uitgebracht op het platenlabel van Stichting Mutaze. Een non-profit stichting die als doel heeft Artiesten uit Belgie en Nederland een podium te bieden. (inclusief Vocal Coaching, Repertoire advies, zakelijke begeleiding en bijeen brengen van de juiste muzikanten).

(met dank aan Eric Holm voor de foto’s)

De kenmerkende mondharmonica partijen op ‘Niemand weet…’ zijn ingespeeld door John (Sonny Boy) van der Broek (Juke Joints).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *