Nieuw: Joey Oerlemans met “Ik zou altijd bij jou blijven”

Een deze dagen wordt de compositie/tekst van Kevin Village “Ik zou altijd bij jou blijven” ge-released. Deze compositie wordt vertolkt door  Joey Oerlemans Facebook

Joey timmert al een aantal jaren aan de weg en vond in Stichting MUTAZE wat hij nodig had: support. Kees van Vredegem ( alias Kevin Village)zag wat in de stem van Joey en doneerde a.h.w. zijn compositie. Frans van Aken maakte, samen met Lucy Malheur, nieuwe arrangementen voor dit liedje. Inmiddels heeft Joey via/door Stichting MUTAZE opgetreden in M2 van ZUIDWESTTV “programma gemist” M2. met zijn nieuwe liedje. 

Luister hier: joey-oerlemans-ik-zou-altijd-bij-je-blijven

Joey voorzijde babyblue b 

 joey c

kunt, totdat het liedje via allerlei downloadsites tekoop is, via een mailtje naar info.mutaze@gmail.com o.v.v. liedje Joey en een storting van €2,99 op rek nr: NL13 RABO 0305565729 met vermelding van uw emailadres. Zodra wij uw storing hebben ontvangen ontvangt u via een downloadlink het liedje “Ik zou altijd bij jou blijven” op MP3.

U ondersteunt onze stichting met aankoop van dit plaatje.

Tevens heeft Joey een optreden in Hoogerheide bij het Brabantse Wal Festival op donderdag 26 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *