Release ROASTED SAND – LUCY MALHEUR

arrangementen/productie: L. Malheur tekst/compositie: F. van Aken
We schrijven maart 2016; Lucy Malheur en Frans van Aken (Stichting MUTAZE) hebben wederom een verbond gesloten. Eerder bracht Lucy Malheur de single “On The Road” uit, ook een compositie/tekst van de Nederlandse componist. Waar de tekst je meeneemt, op verrassende melodieën, naar de gedachten van een besluiteloze vrouw die haar liefde wil ontvluchten.
Echter, ditmaal is het onderwerp desolaatheid van de mijmerende persoon die in de hitte van de melancholie een beschrijving doet van een oude liefde die mogelijk eens zal weerkeren. Laat je gedachten meevoeren naar de mijmerende kampvuren in de Amerikaanse woestenij waar de kilte wordt verdreven door warme dromen.
Lucy Malheur is zo onmiskenbaar als het gaat om haar arrangementen en haar harmonieën in een voor haar zo herkenbare bluesy stijl. Normaliter zingt zij alleen haar eigen composities en teksten. Echter dit is de tweede maal dat zij door de vriendschap zich laat verleiden om deze nederlandse compositie van Frans van Aken te vertolken. Eerder bracht zij al veel materiaal uit van zichzelf: “Therapy”, “Little Blue Devils”, “I Can Wait” en haar meest recente album “Vintage” zijn de moeite waard om meerdere keren te beluisteren. Lucy Malheur gaat voor het verhaal en de kwaliteit, en dat is te horen.
Kortom, weer worden we getrakteerd op een mooie song van Lucy Malheur: “Roasted Sand”. roasted-sand-preview
Het liedje wordt deze maand uitgebracht en zijn verkrijgbaar op alle grote digitale downloadsites zoals: iTunes, Google Pay, Amazon etc. Het liedje wordt ook op CD uitgebracht en kan worden besteld op

www.lucymalheur.com.

Voorzijde CD van "Roasted Sand"

Voorzijde CD van “Roasted Sand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *